Verkopen

Beleggingspand(en) verkopen?

Property Trader is namens haar relaties actief op zoek naar aanbod van verhuurd onroerend goed op de markt van vastgoedbeleggingen. Dit kan aanbod zijn in de brede zin van het woord variërend van winkels tot bedrijfsruimten en van kantoren tot appartementencomplexen.

Heeft u een beleggingspand of portefeuille aan te bieden neem dan contact met ons op.

U kunt ook vrijblijvend uw beleggingspand online aanbieden. U drukt hier op de “pand aanmelden” en verstrekt op dit formulier de basisgegevens van uw beleggingspand aangevuld met uw aanbiedingstekst, overige gegevens en uw voorgestelde verkoopsom en vervolgens sluit u af met “pand aanmelden”.

Ook als u als makelaar een opdracht heeft namens een verkopende partij vernemen wij graag van u. Wellicht dat onze zoekopdracht aansluit op uw verkoopopdracht.

Uw beleggingspand of portefeuille verkopen in 4 stappen

Stap 1 Nadere kennismaking

Voordat wij uw beleggingspand of portefeuille in de verkoop nemen komen wij bij u langs om persoonlijk kennis met u te maken en de mogelijkheden tot verkoop te bespreken. In de steeds veranderende markt kunnen wij u adviseren over de verkoopmogelijkheden, verkoopprijzen en de te voeren verkoopstrategie. Tijdens de opname van uw beleggingspand(en) maken wij een beschrijving van het object, brengen de huuropbrengsten in kaart, leggen de exacte metrages vast en nemen wij een aantal foto’s ten behoeve van de presentatie van het beleggingsobject. Op het moment dat u ons opdracht heeft gegeven voor de verkoop van uw beleggingspand(en) leggen we het een en ander vast in een opdrachtbevestiging.

Stap 2 Marketing van uw beleggingspand

Wij brengen ons aanbod eerst onder de aandacht van de bij ons bekende relaties die actief opzoek zijn naar beleggingsobjecten. Ook wordt uw beleggingsobject geactiveerd en geplaatst op Property Trader zodat een breed publiek van beleggers hierop kan reageren.

Stap 3 Biedingen en bezichtigingen

Wanneer een belegger blijk geeft van interesse, bepalen we eerst of er een basis aanwezig is om tot een feitelijke koopsom te komen. Als we hier voldoende gevoel bij hebben gaan we over tot bezichtiging en nadere kennismaking tussen partijen. Wij begeleiden vervolgens het biedingstraject om te komen tot definitieve prijs afspraken.

Stap 4 Koopovereenkomst en notaris

Via de notaris wordt een koopovereenkomst opgesteld en vindt de ondertekening hiervan plaats. Op de afgesproken datum gaat u samen met de koper naar de notaris. De ‘akte van levering’ wordt vervolgens getekend en de koopsom betaald.

Kortom: Property Trader neemt het gehele verkooptraject voor u uit handen.

Wat zijn de kosten?

Wij werken op basis van “no cure no pay”. Wanneer onze inspanningen leiden tot een transactie, dus de feitelijke verkoop bij de notaris, brengen wij 1% courtage exclusief btw over de verkoopprijs bij u als verkoper in rekening.

Uw huisvesting of vastgoedbelegging, onze uitdaging!