Huren

Huren via Property Trader

U bent met uw bedrijf op zoek naar een bedrijfsruimte zijnde een winkellocatie, kantoorruimte, praktijkruimte, horecagelegenheid, opslagruimte etc. Dit is niet altijd even makkelijk en kost veel tijd, terwijl u zich ook nog op uw bedrijfsvoering moet blijven concentreren. Property Trader neemt dit zoektraject voor u uit handen.

Wanneer u hier uw zoekopdracht online invult, weten wij precies wat u zoekt. Uw wensen ten aanzien van uw bedrijfshuisvesting matchen wij (continue) met het aanbod. Vervolgens maken wij een afspraak met u om een of meerdere objecten te bekijken. We begeleiden u tijdens de bezichtiging en sluiting van de huurovereenkomst.

De huurovereenkomst

Mocht u het ideale object hebben gevonden om uw bedrijf te huisvesten dan wordt de huurovereenkomst getekend. In deze overeenkomst wordt alle informatie met betrekking tot ingangsdatum, looptijd, betaalperiode, betalingsverplichtingen, soort contract en dergelijke tussen huurder en verhuurder vastgelegd. Voor het sluiten van de huurovereenkomst dient u in ieder geval vooraf een kopie van uw legitimatiebewijs te kunnen overleggen alsmede een recent uittreksel van de kamer van koophandel.

Wat zijn de kosten?

U kunt gratis uw zoekopdracht plaatsen bij Property Trader. Dus vul uw zoekopdracht direct online in en profiteer van deze service.

Indien u besluit Property Trader in te schakelen voor het aanhuren van uw bedrijfsruimte dan wordt een opdracht tot dienstverlening opgemaakt, waarin alle afspraken duidelijk worden vastgelegd. Property Trader zal bij een succesvolle bemiddeling slechts een maand huur (excl. btw) van de overeengekomen jaarhuur bij u in rekening brengen.

Uw huisvesting of vastgoedbelegging, onze uitdaging!