Aankopen

Beleggingspanden kopen?

Property Trader, uw partner bij de aankoop van beleggingspanden.

Door rechtstreeks te investeren in verhuurd onroerend goed, realiseert u een direct rendement op basis van de maandelijkse cashflow. Rendementen met een minimum van 7% a 12% netto zijn realistisch. Daarnaast is op termijn een indirect rendement te realiseren bij verkoop van het verhuurde onroerend goed en de waardestijging die hiermee gerealiseerd wordt. Onder de button “AANBOD BELEGGINGSPANDEN” staan verschillende beleggingsobjecten die beschikbaar zijn voor aankoop. Misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft. Indien u nadere informatie over een object wenst neem dan contact met ons op.

Gezien onze goede relaties met diverse vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en makelaars zijn wij snel op de hoogte van nieuw aanbod of kunnen wij gericht opzoek gaan naar een specifiek beleggingspand.

Door het plaatsen van een zoekopdracht (welke geheel vrijblijvend is en op basis van “no cure no pay” houden wij vervolgens de markt dagelijks voor u in de gaten en matchen het nieuwe aanbod direct met uw zoekopdracht. Daarnaast gaan wij gericht voor u op zoek naar beleggingsobjecten die aansluiten bij uw concrete vastgoedbeleggingswensen. Indien wij een match hebben gevonden zullen wij u dit exclusief aanbieden.

Neem voor het plaatsen van een zoekopdracht vrijblijvend contact met ons op of vul hier uw zoekopdracht online in.

Wat zijn de kosten?

Wij werken op basis van “no cure no pay” zodat er voor u in eerste instantie geen kosten aan de orde zijn. Wij begeleiden voor u het gehele aankooptraject tot aan het transport bij de notaris. Wanneer onze inspanningen leiden tot een transactie, dus de feitelijke aankoop bij de notaris, brengen wij 1% courtage exclusief btw over de aankoopprijs bij u als koper in rekening.

Uw huisvesting of vastgoedbelegging, onze uitdaging!